Ludmila – Follow up

Avem povestea aici.

A durat mult timp pana sa-ti raspund, pentru ca, sincer nu am stiut cum sa abordez acest subiect. Omul trece printr-o schimbare continua, dinainte de a se naste si dupa moarte. Ne schimbam, atat mental cat si fizic. Fericirea exista, dar poate exista doar pentru perioade scurte de timp. Unii primesc mai multa fericire, altii abia daca pot spune ca au cunsocut-o.

Fiecare om trebuie sa-si traiasca viata prin prisma dorintelor si sentimentelor pe care le are. Nu iti pot spune ce trebuie sa faci, doar tu stii.

Gandeste-te putin si raspunde-ti tie la cateva intrebari.

O iubesti pentru ca esti atras fizic de ea, pentru ca este mai tanara? Vrei sa dovedesti cuiva, lumii, ca esti capabil? Esti speriat de singuratate? De ce ai probleme financiare, iti doresti pentru tine mai mult decat poti avea? Daca ai avea un venit mare(nu munti de bani, o suma decenta, orice inseamna acest decent pentru tine) ea s-ar intoarce? Esti convins ca nu poate sa gaseasca pe cineva mai potrivit decat tine? Ce e mai important, fericirea ta sau fericirea ei?

Nefericirea face parte din viata, ea apare din cauza faptului ca am pierdut ceva ce credeam ca nu putem pierde. Daca am accepta ca putem pierde, ca sunt lucruri pe care nu meritam sa le avem, poate am fi mai fericiti. Totul este in mintea noastra, dragostea, fericirea, valorile sociale, valorile morale, banii, totul este o transpunere in realitate a ceea ce gandim si ne dorim. Incearca sa cauti in ceea ce scriu, sa vezi ce ti se potriveste tie, pentru ca e viata ta, ai control total asupra vietii tale.

Advertisements
This entry was posted in Povestea ta. Bookmark the permalink.

One Response to Ludmila – Follow up

  1. Telly says:

    Mersi… !
    Cred ca sunt speriat de singuratate. Iar in ceea ce priveste intrebarea : “Ce e mai important, fericirea ta sau fericirea ei?” – am considerat ca daca o fac fericita pe ea – indiferent cine este ea – atunci si eu ma simt fericit !

    Mult succes cu acest site !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s